Vélemények a gyulai Édenkert Apartmanházról

"A szállás nagyon szép, tiszta és kényelmes volt. Egy régebbi ház kertjének hátsó felét elkülönítették és oda építettek négy szobát, terasszal, kis kerttel. A tulajdonos nagyon kedves, segítőkész és megértő. a szobához egy tusolós fürdőszoba tartozik és a szobán belül van egy kis konyha. Minden modern, kényelmes és jól használható.
Légkondi és fűtés is van, az ágyak pont olyanok voltak amilyen nekem jó és amikor egy nappal tovább maradtunk, ezt is rugalmasan kezelték, sőt még engedményt is kaptunk az árból. Mindenkinek ajánlom és mi is megyünk ismét hamarosan."
2019. október
 
 
 
"Öt éjszakát töltöttünk a szálláson, de mindennel meg voltunk elégedve! Tiszta, kényelmes szoba várt bennünket, fürdőszoba kényelmes nagy, teljesen felújított és tiszta volt. Személyzetből két hölggyel találkoztunk: az Icuka egy szuper kedves és barátságos nagyon kedves, Ágika aki a papír munkát csinálta, vele keveset találkoztunk de ő szintén nagyon aranyos volt. További sikert kívánok a vendégháznak és minden dolgozójuknak. Én mindenkinek csak ajánlani tudom a szállást és az is biztos, hogy ha legközelebb Gyulára megyünk csak itt szállunk meg!" 

"Egy nagyon kellemes hétvégét töltöttünk el a családommal (3 gyermekünkkel). Nagyon jól éreztük magunkat, szép, tiszta hely, nagyon kedves vendégszerető hölggyel. Szívesen ajánlom bárkinek. Köszönjük szépen."
 
"5 napra érkeztünk a vendégházba. Egy tiszta, rendezett, kényelmes szobát kaptunk, melyet a papírok elintézése és után el is foglaltunk. A szobáról annyit, hogy a fürdőszoba, szerintünk, nem rég lehetett felújítva, a tusoló két személynek is kényelmes, a csapból szinte enni lehet.
Az ágyak kényelmesek, bár a mi apartmanunkban mindegyik külön ágy, egy kis trükkel lehet "francia"ágyat " "gyártani", takaró van elég (vannak franciaágyas apartmanok is). Egyedül az érkezés előtti telefon volt egy kicsit szokatlan, de így legalább megálltunk egy kicsit pihenni a hosszú út alatt. A vendégház könnyen megközelíthető, csendes, nyugodt környéken a városközponttól is egy ugrásra található. Parkolás a ház közvetlen közelében. A két hölgy akik ottlétünkkor a személyzetet alkották, mindenben segítettek, ajánlottak éttermet, boltot, útbaigazítottak. Nagyon jól esett, hogy így odafigyelt ránk. Összeségében nagyon jól éreztük magunkat és a szállásunkra sem lehet semmi panaszunk. Nyugodt szívvel mernénk ajánlani bárkinek."
 
 
"A vendégház csendes könnyen megtalálható helyen van. A városban nincsenek nagy távolságok ezért egy kellemes sétával minden elérhető. A vendégháztól mindent megkaptam amit vártam és amit jeleztek."
 
 
"Minket nem zavart az, hogy érkezéskor egy telefonszámon kellett "bejelentkezni". A szállás jó volt, tulajdonos kedves, barátságos, személyzet mosolygós, segítőkész, mi meg voltunk elégedve. Kellemes napokat töltöttünk el, nagyon köszönjük :)"
 
 
"Június elején töltöttünk itt 4 napot. Olcsó szállás lévén nem számítottunk semmi extrára. Ehhez képest mindent rendben találtunk. A szobák valóban nem nagyok, de nem az volt a célunk, hogy az egész napot bent töltsük.
Minden tiszta volt, kényelmes. Megtalálni sem volt nehéz, mivel még itthon interneten megnéztük, hogy merre közelíthető meg, merre van a belváros, fürdő, látnivalók. Telefonon kaptuk az eligazítást, hogy hol találjuk a szobákat, kulcs, házirend, stb. Ettől eltekintve végig jól éreztük magunkat, mindennel maximálisan meg voltunk elégedve."
2016. június
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
Design by studio7designs